Salam pagi Khamis, hehehe, yesss...dan akhirnya mat gebu boleh dikatakan agak berjaya juga lah menghasil kan kek sarang lebah berlobang...hahaha, adehh macam nak peengssann mat gebu, tah apa sumpahan agaknya, asal mat gebu buat kek sarang lebah, jadi lobang kecik2..tak mo jadi macam lubang anai2 atau sarang lebah. Tapi kalau orang perempuan buat...wahhh, menjadi saja, bersarang, berlobang dan lawa2. Kat FB dah jadi virus antara mereka, lepas sorang, sorang lagi buat dan hasil masing2...marbelesss. Guaa tengok pun bengang beb!..yelah ada tu ikut resipi kat blog mat gebu, aku buat ala2 jee, mereka buat hmmm...malas nak kata apa dah... Apa2 pun terima kasih yang sudi mencuba..
Amacam semua, kira pass lah kan, ada nampak juga lobang2 sarang lebah. Kira lebah kalau masuk dapat cari lorong keluar, tak sesat punya. Terima kasih mat pada semua yang sudi berkongsi resipi dan tips membuat kek sarang lebah ini. Kali ni kan mat buat ikut resipi yang sedia ada cuma mat tambah dengan 1/2 camca teh baking powder seperti saranan seorang teman blogger yang memberi komen. Lepas tu mat bakar dalam dengan api bawah sahaja pada suhu 150C selama 1 jam, bergantung pada oven masing2. Ada teman FB mat, menggunakan kaedah mengukus dan hasilnya tidak mengecewakan, resipi asal disini.... Ok semua salam sayang dari DTS - Mat Gebu.
Amacam semua, kira pass lah kan, ada nampak juga lobang2 sarang lebah. Kira lebah kalau masuk dapat cari lorong keluar, tak sesat punya. Terima kasih mat pada semua yang sudi berkongsi resipi dan tips membuat kek sarang lebah ini. Kali ni kan mat buat ikut resipi yang sedia ada cuma mat tambah dengan 1/2 camca teh baking powder seperti saranan seorang teman blogger yang memberi komen. Lepas tu mat bakar dalam dengan api bawah sahaja pada suhu 150C selama 1 jam, bergantung pada oven masing2. Ada teman FB mat, menggunakan kaedah mengukus dan hasilnya tidak mengecewakan, resipi asal disini.... Ok semua salam sayang dari DTS - Mat Gebu.